Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Közterületi virágtartók és szökőkutak

viragtartologoAhogyan az otthoni kertekbe, úgy a városi utcákba és parkokba is érdemes kültéri díszeket elhelyezni. A belvárosi utcákba – ahol nincsenek fák és virágoskertek – virágosládákat érdemes kitenni. Köztereken, illetve parkokban pedig remekül mutatnak az óriás szökőkutak. 

A közterületi kültéri díszeknél különösen fontos szempont, hogy tartósak, strapabíróak legyenek, illetve ellenálljanak a rongálással szemben. Nagyon sok helyen találkozhatunk beton vagy fa virágtartóval. Bár a beton virágtartó ellenálló, viszont nem túl esztétikus, a fa virágtartó pedig hamar elkorhad. A kő virágtartó viszont nem csak tetszetős, de a kő a természet egyik legellenállóbb anyaga is, ráadásul harmóniában van a növényekkel is. A kertekkel szemben a virágosládáknak az óriási előnye, hogy rendezvény esetén elszállíthatóak, majd annak befejeztével ismét visszahelyezhetőek az eredeti helyükre.

viragtarto1viragtarto2

A köztéri szökőkutaknál szintén fontos szempont, hogy ellenálljon a rongálásnak. Egy köztéri szökőkutat éjszaka érdemes LED lámpával megvilágítani, mely nagyon szépen kiemeli a sejtelmes vonalait.

makkosszokokutszokokut

A parkokat szobrokkal is érdemes díszíteni. Akár antik hatású szobrokat is ki lehet helyezni, vagy olyan alkotásokat, mely egy ókori római vagy görög szoborról lett mintázva. Itt jegyezném meg, hogy akár egyedi szobrot is lehet gyártatni, mely a város egyik híres szülöttét formálja meg.

gorognoszoboranyoaposzobor

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek