Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Bográcsozók – szép és hasznos kelléke a kertnek

logobogracsozoEgy kerti bográcsozó nem csak hasznos tartozéka a kertnek, de akár a dísze is lehet! Sok bográcsozó ráadásul grillezésre, szalonna és sasliksütésre is használható.

A kertes házak varázsa, hogy tavasztól őszig kint tölthetjük a napot a friss levegőn. A szabad tűzön készült ételek íze pedig össze sem hasonlítható a gáztűzhelyen készítettekével, ezért remek ötlet egy bográcsozó beszerzése! Úgy gondolom, hogy a kerti sütögetést és bográcsozást senki nem tartja munkának. Ez a tevékenység egyfajta ünnepként is felfogható, a családdal és a barátokkal eltöltött idő ünnepe. Az étel elkészítésében pedig mindenki örömmel vesz részt, még a gyerekek is szívesen segítenek az előkészületekben.

Az étel elfogyasztásához akár kőből készült padokat és asztalokat is vásárolhatunk, sőt akár még szettben is találhatunk olyan bográcsozót, melyhez ez jár. A kő padok és asztalok előnye, hogy teljesen ellenáll az időjárásnak, könnyű a tisztán tartása, ráadásul télre sem kell fedett helyre vinni, így kiváltképp jó választás azoknak, akiknél kevés a hely a kamrában.

bogracsozo1 bogracsozo2 bogracsozo3

A Kerti-Áruda kínálatában rengeteg bográcsozó közül választhat!

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek