Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Kőből készült szökőkút – a legjobb nászajándék

szokokutEgy jól megválasztott nászajándék olyan tartós, mint a párkapcsolat, egy életen át kitart! A nászajándéknak a házaspár örök kapcsolatát kell jelképeznie, mely egy életen át az esküvőre emlékezteti őket!

A természet egyik legtartósabb és legstrapabíróbb alapanyaga a kő. A kőből készült szökőkút szó szerint egy életre szól! A szökőkút elhelyezhető az esküvő alatt is, mint dekoráció, a menyegző végeztével pedig hazavihető és felállítható az otthoni kertben, mint az örökkévalóság szimbóluma.

Mivel a kő természetes anyag, így remekül mutat a zöld környezetben, gyakorlatilag minden növénnyel harmóniában van. Egy jó minőségű kő szökőkút ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben, legyen szó viharról, napsütésről vagy fagyról, nem tesz benne kárt.

szokokut eskuvoiszokokut dekoracioszokokut

Amennyiben az esküvő helyszínén nincs lehetőség vizet használni a szökőkúthoz, akár virágokkal is feldíszíthető, ilyenkor a víz helyett a virágok „folynak” ki belőle, mely szintén gyönyörű látvány, nem utolsó sorban pedig nagyon ötletes is. A szökőkutat az esti órákban ki is világíthatjuk, ilyenkor pedig egy egészen új látványban lehet részünk a víz játéka által.

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek