Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Buddha szobrok

BuddhalogoA Buddha szó jelentése „a felébredt” vagy „a megvilágosodott”. A Buddha szobrokról azt tartják, hogy szerencsét és gazdagságot hoznak. Buddháról úgy tartják, hogy Kelet-Indiában élt és ott tanított, valamikor az i. e. 6. és 4. század között. 

A Buddha szobrok szerencsét hoznak az élet minden terültén. Oda érdemes elhelyezni, ahol a gondjaink vannak. Ha szobába tesszük, úgy helyezzük el, hogy mindenhol velünk szemben legyen, a szoba minden pontjáról jól látható legyen. Ez után nincs más dolgunk, mint naponta megsimogatni ugyanabban az időpontban és hinni a szerencsében.

A szép és egészséges szobanövények erősítik a szobor pozitív energiáját, ezért ezek a lakás bármelyik részében elhelyezhetőek. A vágott virágokról, illetve a kiszáradt cserepes növényekről viszont azt tartják, hogy elszívja a pozitív energiát, ezért ezeket jobb, ha kidobjuk.

A Kerti-Áruda webáruházban kapható Buddha szobrok kőből készültek. Mivel a kő természetes anyag, ezért remekül mutat a növényekkel együtt. A kő a természet egyik legellenállóbb anyaga, ezért a belőle készült termékek rendkívül tartósak, illetve ellenállnak az időjárással és a faggyal szemben.

Buddha

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek