Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Reklámszobrok lovardáknak, lovaskluboknak vagy lovas rendezvények dekorációjaként

lovarda2Szinte az összes lovardáról elmondható, hogy a városközponton kívül, félreeső helyen található. Így viszont kevesen (mondhatni, hogy csak a rendszeres vendégek) tudják, merre van. 

Ha a lovarda egy forgalmas út mellet fekszik, könnyen felhívhatjuk rá a figyelmet egy több méteres lovat ábrázoló szoborral. Ezt a szobrot elhelyezhetjük egy épület tetején (ebben az esetben könnyű anyagból készítjük el) vagy a bejáratnál.

Ez a szobor a méretéből adódóan már messziről felhívja magára a figyelmet, így hamar el fog terjedni a lovarda híre. Sokkal eredményesebb, mint pl. egy újság vagy rádió reklám, melyek többnyire csak rövid távon hoznak eredményt, ráadásul nem is biztos, hogy pont a mi célcsoportunkat érjük el vele.

lovarda1 lovarda5

Amennyiben a lovarda egy félreeső helyen található, ezt a szobrot akár reklámtáblaként is el tudjuk készíteni, mely elhelyezhető az oda vezető út elején. Ebben az esetben kőből készítjük el, így már a súlyából adódóan is nehéz lesz elmozdítani, ezzel minimalizálva az eltulajdonítás és a rongálás esélyét.

Reklám szobrainkat tartós és strapabíró anyagból készítjük el, ezért ellenállnak az időjárással, a faggyal, továbbá a rongálással szemben is. Egyedi lovas reklámjaink Magyarországon egyedülállóak. Mi megtervezzük és kivitelezzük vállalkozásához a reklámot. Bármilyen egyedi igényt teljesíteni tudunk. Amerikában dolgoztunk a reklám területén. Csináltunk már 3 méteres hentes szobrot vagy halat, kenyeret, színházi díszletet. Ne szürküljön, bele környezetébe vállalkozása. Bízza ránk reklámját és nem marad el a siker!

lovarda4 lovarda6

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérem keresse fel a Kerti-Áruda weboldalát, vagy hívjon a 06 70/312-1294-es telefonszámon!

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek