Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Figyelemfelkeltő reklámfigurák

habfiguralogo

Sok üzlet kiváló minőségű termékeket és széles választékot nyújt, mégis alacsony a forgalom, mivel kevesen ismerik, még a környéken élőknek sem tűnik fel, hogy egy bolt van ott. 

Ilyen esetben az üzletet több fajta módon is reklámozhatjuk. Az egyik legáltalánosabb mód az újsághirdetés, esetleg saját szórólap készíttetése. Ezeknek a hátránya, hogy nagyon sokat olvasatlanul a szemétbe dobnak. A másik lehetőség, ha helyi rádióban, esetleg TV-ben reklámozzuk magunkat, viszont ennek a költsége viszonylag magas és nem biztos, hogy a mi célközönséget érjük el vele.

reklamdekorpolip

Azonban van még egy lehetőség! Felhívhatjuk a helyszínen, azaz magán az épületen is a járókelők figyelmét, hogy itt egy bolt van! Ehhez érdemes nagy méretű és figyelemfelkeltő reklámfigurákat választani. Ha az üzlethelyiség olyan helyen fekszik, ahol sok ember elmegy napi szinten, illetve messziről is jól látható az épület, különösen jó ötlet a reklámnak ezen formája. Egy jól megtervezett és kivitelezett reklámfigurát, illetve céges logót lehetetlen nem észre venni!

reklam hentesfigura szendvics boltreklam

A Kerti-Áruda webáruház a kerti díszek mellet reklámszobrok, illetve 3D reklámok készítésével is foglalkozik. Ezek a figurák teljesen egyediek, tehát az Ön igényeinek megfelelően készítik el. Ezeknek a figuráknak az előállítási költsége alacsony, illetve könnyű anyagból készülnek, ezért nem szükséges semmilyen különleges állványzat a megtartásukhoz.

pizzazo reklam diszlet

Ezek a figurák a boltok reklámozásán felül remek választás színházi díszként, óvodai vagy iskolai dekorációként, de akár ügyfélszolgálati irodáknál is elhelyezhetőek, így az épületet garantáltan mindenki meg fogja találni és már messziről fel fogja ismerni.

reklamfigura tehenek lo dekor

logoo

További termékeink megtekintéséhez kérem kattintson a fenti képek valamelyikére!)

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek