Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Játszótér a kertben

fajatekVannak gyermekeid? Nehéz őket kicsalni a szabadba? Ha saját játszóterük lesz otthon a kertben, biztosan örömmel fognak kint tartózkodni!

Sokszor fordul elő olyan, hogy a munka után, mikor kimegyünk a gyerekekkel játszótérre, ott már minden hinta és csúszda foglalt. Ez nem is csoda, hiszen sok szülő délután, illetve este ér csak rá elmenni a gyerekekkel. Amennyiben kertes házban lakunk, könnyen megoldható ez a probléma!

Ma már rengeteg fajta kültéri játék vásárolható a szaküzletekben, illetve különböző internetes áruházakban, melyekben homokozó, csúszda, sőt még hinta is van! Ha beszerzünk egy ilyen otthoni „játszóteret”, akkor akár egész nap a szabadban lehetnek a gyerekeink. A napsütés és a friss levegő jótékony hatással van a fejlődő szervezetre, a kerti játékok pedig segítenek az egyensúly és a koordinációs képesség fejlesztésében.

fajatek jatszoter hinta-csuszda

Ha az udvarban saját játszóterük van a gyerekeknek, sokkal szívesebben jönnek át a kis barátaik is, így akár együtt is játszhatnak úgy, hogy ebben senki más nem zavarja őket! A Kerti-Áruda webáruházban a kisebb otthoni kültéri játékoktól a teljes értékű játszóterekig minden terméket megtalálhat!

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek