Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

A kút nem csak szükséges tartozéka a kertnek, de akár dísze is lehet!

kut3A kút, illetve a csap az egyik legfontosabb tartozéka a kertnek. Azonban egy ormótlan, rozsdás, csepegő csap elronthatja akár az egész kertünk látványát. Egy jól kiválasztott kerti kút azonban akár több generációt is kiszolgálhat.

A kutak elsődleges feladata a növények öntözéséhez szükséges víz biztosítása, ezért fontos elvárás velük szemben, hogy tömlőt lehessen rá tenni, illetve előny, ha locsolókannában, illetve vödörrel is tudunk belőle vizet vételezni.

A kerti kutak általában fémből, illetve kőből, ritkábban műanyagból készülnek. Egy kút lehet modern kinézetű, de akár antikolt hatású is. Léteznek fali kivitelek is. Ahogyan a szobában díszítjük képekkel, illetve egyéb dísztárgyakkal a falat, úgy ezt a kertben is megtehetjük.

kut1 kut1 kut4

A kutak elengedhetetlen tartozéka a csap. Fontos, hogy olyan csapot válasszunk, ami nem csak méretében, de stílusában is illik a kúthoz. Ha újonnan veszünk kutat, azokhoz sok esetben tartozik csap, de előfordulhat olyan is, hogy meglévő kutunknál kell lecserélni a csap részt. A vásárláskor nem érdemes itt sem a legolcsóbb, legegyszerűbb megoldást választani, az ugyanis senkinek sem jó, ha következő évben megint cserélni kell, mert a télen szétfagyott, tönkre ment.

A Kerti-Áruda kínálatában a kerti kutak és csapok széles választékát találhatja meg!

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek