Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Megérkeztek angyalkáink!

angyalEgy angyalka 1000- lehetőség!
Tudta Ön, hogy akár csak a kisbabák, a kisangyal szobrok is ösztönösen mosolyt csalnak az arcunkra? Az angyalkák tehát nem csak különösen az ünnepeket varázsolják még meghittebbé, hanem a hétköznapjainkat is.

Egy – egy jól elhelyezett angyalka meghitt szeretettel, melegséggel tölti meg a teret. Legyen szó egy kis sarokról, kandalló párkányról, asztaldíszről, vagy akár egy polcon ücsörgő kis csöppségről oda vonzzák a tekintetünket. A jó légkört a változó színvilággal plusz fokozhatunk. Egy natúr angyalka provansz stílust kölcsönözhet és a maga egyszerű szépségével is gyönyörködetett. Egy arany vagy ezüst kisangyalka pedig csak növeli az ünnepek fényét és hangulatba hoz. Az ünnepek elcsendesedésével is bearanyozzák mindennapjainkat, hisz a jó légkör és egy kis mosoly nemcsak a környezetünkre, hanem nekünk is jól jön.

Kertünk, teraszunk, erkélyünk díszeként is jól mutatnak, kicsábítanak a lakásból.

De ne feledkezzünk meg szeretteinkről sem, akik sajnos már nem lehetnek velünk. A sírhoz kihelyezett kis angyalkánk kifejezik érzéseinket, a soha meg nem szűnő törődésünket, szeretetünket, óvó szándékunkat és az örök emlékezetünket. Egy angyalka 1000 lehetőség, hisz ahová csak helyezzük más és más értelmet nyer.

angyal angyal230 anygalok
angyal3 angyal4 angyal5

Válogasson kedvére angyalka kínálatunkból a kicsitől a nagyig, az állótól a fekvőig, nálunk mindent megtalál. Készüljön fel időben, nézze át az online katalógusukat most, ne várja meg az ünnepi hajrát!

Mivel ezek a szobrok kőből készültek, ezért nagyon strapabíróak, továbbá teljesen ellenállnak a faggyal szemben is. Úgy gondolja, hogy egy kő szobor túl egyszínű? Angyalainkat akár színre festve is megrendelheti!

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek