Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Milyen kutyaházat válassz a kedvencednek?

kutyahazAmennyiben a kutyát kint tartjuk a szabadban, gondoskodnunk kell arról, hogy ne fázzon meg a télen. Ehhez megfelelő méretű és minőségű kutyaházat kell választanunk, továbbá az elhelyezés is fontos. 

A kutyaház mérete ne legyen túl kicsi, hiszen ekkor egyértelműen nem fér el benne a kedvencünk. Ha viszont túl nagy méretűt választunk, az sem jó, hiszen ilyenkor az állat nem tudja a testhőjével felfűteni azt. Fontos szempont, hogy a bejárati rész se legyen nagy, mivel ezen keresztül elszökik a hő.

Az elhelyezésnél ügyeljünk arra, hogy a bejárati ajtót, illetve az udvart is beláthassa a házból a kedvencünk, mivel a kutyák szeretik szemmel tartani a területüket. A legjobb ötlet, ha megfigyeljük, hogy hol fekszik a legtöbbet a kutyánk, illetve milyen irányban van ilyenkor. Ha ennek megfelelően helyezzük el a házát, biztosan szívesen fogja majd használni.

kutyahaz2 kutyahaz3 kutyahaz4

Először lehet, hogy nem fogja érteni, hogy mi ez, miért tettük ki az udvarba, ezért fontos, hogy éreztessük a kutyánkkal, hogy ez a ház az övé.

A Kerti-Áruda webáruházban rengeteg formájú és méretű kutyaházat talál!

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek