Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Tipegők a kertben

logotipegoHa túl sok járófelület van egy kertben, az nagyon szétszabdalja, lerontja az összképet. Azonban ha összetapossuk a növényeket, az szintén kellemetlen. Erre a problémára jelent megoldást a kerti tipegők elhelyezése!

A kerti tipegők készülhetnek betonból, kőből vagy fából. A beton előnye a kedvező ár, viszont nem biztos, hogy a legelegánsabb választás. A kő előnye, hogy természetes anyag, ezért biztosan beleillik a zöld környezetbe, ráadásul rendkívül tartós és strapabíró anyag. A fa előnye szintén a kedvező ár, valamint igen mutatós is, azonban hamar elkorhad, illetve rendszeres kezelést igényel.

A járóköveket olyan távolságban érdemes egymástól elhelyezni, hogy biztosított legyen rajta a kényelmes lépkedés. A tipegők további előnye a járdával szemben, hogy a lerakása nagyon egyszerű, nem igényel szakembert. A járólapok kiválóan használhatóak csúszásveszélyes helyeken is, mint pl. automata öntözőrendszerek mellet.

tipego1 tipego2 fatorzs

A Kerti-Áruda kínálatában számtalan tipegő közül választhat, amik között fa hatású kő tipegők is szerepelnek, mely ötvözi a két típus előnyeit!

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek