Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

A kerti szobrok, mint dekoráció

heleneA szobrok időtlen szépséget visznek be a kertünkbe. A növényeinkkel szembe ezek nem csak időszakosan díszítik a kertet, hanem az év minden napján megcsodálhatjuk őket, évszaktól függetlenül.

Egy kis történelem
A kerti szobrok évszázadok óta jelen vannak a kultúránkban. Már az ókori Görögök és Rómaiak is készítettek ilyent, akkoriban főképp réz volt az alapanyaga és az isteneket, a hősöket, a filozófusokat vagy éppen az uralkodókat ábrázolták. Napjainkban főképp állatokat, kisfiukat, kislányokat, mitológiai vagy éppen vallásos alakokat ábrázolnak (pl. angyalkák, Vénusz, Dávid, sellő).

A Kerti-Áruda kínálatában több száz szobor közül választhat!

helene vizonto  kulonleges-viragtarto-lany

Funkció
A szoborral egy díszítő elemet adunk hozzá a kertünkhöz, továbbá kiemeljük a növényeink és az épületeink szépségét. A kerti dísszel akár a hobbinkat is kifejezhetjük mások felé, ez különösen azoknál a kerteknél lehet hatásos, melyekre szabadon rá lehet látni az utcáról.

Használati tippek
A szobrokat a kert kiemelt helyeire érdemes tennünk, hiszen ott hívják fel a legjobban magukra a figyelmet. Fontos, hogy méretében és stílusában is illeszkedjen a kertünk többi eleméhez. Mivel a szabadban helyezzük el, ezért rendszeres tisztítást és karbantartást igényelnek ahhoz, hogy a szépségüket sokáig megőrizzék.

Tippek
A szobrok látványát kiemelhetjük virágokkal, bokrokkal, éjszaka pedig megvilágítással. Léteznek olyan figurák is, melyek egy kis vázát tartanak a kezükben, az ebbe ültetett növények pedig szintén kiemelik a kert szépségét.

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek