Kerti díszek, szökőkutak, szobrok és kemencék

Miért érdemes a gáztűzhely helyett kemencében sütni?

KemenceNéhány évtizeddel ezelőtt szinte minden háznál megtalálható volt a kemence, napjainkra azonban már a legtöbb helyen felváltották a gáztűzhelyek. Gáztűzhelyen sütni-főzni kétség kívül kényelmesebb, mint egy kemencében, az elkészült ételek íze viszont össze sem hasonlítható egymással.

Nagyszüleink sokat tudnának mesélni, milyen is volt valójában a kemencés ételek íze. A kemencében nem csak kenyeret, illetve pogácsát süthetünk, hanem pizzát, húst, sőt bármilyen más főételt is. Amennyiben egy vendéglátó hely rendelkezik kemencével, garantált, hogy sok visszatérő vendége lesz.

Szeretne Ön is egy mobil kemencét a kertjébe? Akkor nézzen körül a Kerti-Áruda webáruházban, ahol számtalan méret és típus közül választhat!

 grill-kemence  retro-kemence

Sokunkban felvetődhet a gondolat, hogy egy kemence építése túl sok költséggel jár, az építéssel járó kellemetlenségekről nem is beszélve. A mesteremberek összejárkálják a kertet, összekoszolják a járófelületet, ráadásul egész nap otthon kell lennie valakinek, hogy figyeljen rájuk.

Ma már azonban erre is van megoldás, ez pedig a mobil kemence! A mobil kemencék ugyanolyan samott tűztérrel rendelkeznek, mint az épített társaik. Egy mobil kemencét elég csak beemelni a kertbe, máris használatba vehető. Ha költözünk, a mobil kemencét magunkkal tudjuk vinni, szintén el tudjuk vinni fesztiválokra, illetve rendezvényekre. Árban ráadásuk sokkal kedvezőbbek az építettnél, miközben a bennük készült ételek íze a samott tűztérnek köszönhetően semmiben sem különbözik.

banner

Kerti dísz termékajánló
Kemence samott tűztérrel
Kerti díszek
Vízhordó kislány kerti dísz szobor
Kerti díszek
Gyöngykavicsos kültéri virág láda 100cm
Kerti díszek
Kerti kút kedvező árban!
Kerti díszek
Beépített kerti grill
Kerti díszek
Óriás szökőkút akció
Kerti díszek
Eladó nagy szökőkút
Kerti díszek